MWC 2015: LG Watch Urbane LTE hands-on - design premium şi webOS cu un UI carusel (Video)

892 ori
<b>MWC 2015: LG Watch Urbane LTE hands-on - design premium şi webOS cu un UI carusel (Video)</b>La standul LG de la MWC 2015 am făcut cunostiinșă cu noul smartwatch al companiei, LG Watch Urbane LTE, care aduce un design circular şi elegant. Terminalul se remarcă şi prin faptul că rulează un OS bazat pe webOS, iar mai multe aflaţi din...

La standul LG de la MWC 2015 am făcut cunostiinșă cu noul smartwatch al companiei, LG Watch Urbane LTE, care aduce un design circular şi elegant. Terminalul se remarcă şi prin faptul că rulează un OS bazat pe webOS, iar mai multe aflaţi din clipul hands on de mai jos.

Platforma acestui smartwatch se numeşte de fapt "LG Wearable Platform" şi e bazată pe webOS, utilizat deja pe smart TV-urile LG. Ceasul poate realiza apeluri telefonice, se conectează la Internet prin LTE şi are un corp metalic circular şi atractiv. Cureaua pare fabricată din cauciuc, iar acest device integrează un ecran POLED de 1.3 inch, cu rezoluţie de 320 x 320 pixeli.

MWC 2015: LG Watch Urbane LTE hands-on - design premium şi webOS cu un UI carusel (Video)

El foloseşte un card nano SIM şi este rezistent la apă şi praf. Produsul va sosi în magazine în luna mai şi are la interior un procesor quad core Snapdragon 400, 1 GB RAM şi 4 GB stocare. Bateria sa este o unitate de 700 mAh, destul de generoasă pentru un smartwatch şi fără a afecta prea tare grosimea. Am remarcat si ca platforma software de aici se bazeaza pe o interfata in stil carusel.

LG Watch Urbane LTE cu WebOS

MWC 2015: LG Watch Urbane LTE hands-on - design premium şi webOS cu un UI carusel (Video)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×