MWC 2016: ZTE Spro Plus e un proiector cu ecran de tabletă, sau mai bine zis o tabletă cu proiector

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.382 ori
<b>MWC 2016: ZTE Spro Plus e un proiector cu ecran de tabletă, sau mai bine zis o tabletă cu proiector</b>ZTE a prezentat nu doar telefoane Android la MWC 2016, ci şi un device interesant numit ZTE Spro Plus, care deşi teoretic e proiector, el are mai degrabă diagonală unei tablete. Terminalul vine cu un ecran de 8.4 inch şi dotări destul de bune....

ZTE a prezentat nu doar telefoane Android la MWC 2016, ci şi un device interesant numit ZTE Spro Plus, care deşi teoretic e proiector, el are mai degrabă diagonală unei tablete. Terminalul vine cu un ecran de 8.4 inch şi dotări destul de bune.

Acest model cu design masiv dispune de un ecran AMOLED de 8.4 inch cu rezoluţie Quad HD, un procesor Snapdragon 801, conectivitate WiFi şi acustica JBL. ZTE Spro Plus e capabil să proiecteze o imagine de 80 de inch pe un perete şi e promovat drept un produs pentru conferinţe şi prezentări, deşi e excelent şi pentru playback multimedia spre exemplu.

MWC 2016: ZTE Spro Plus e un proiector cu ecran de tabletă, sau mai bine zis o tabletă cu proiector

I se poate ataşa şi o cameră USB, iar deocamdată nu avem preţ pentru acest produs. ZTE Spro Plus are o baterie de 12.100 mAh şi include microfoane de înaltă putere cu tehnologie Harman. Există şi o variantă cu suport LTE, iar specificaţiile includ 3 GB RAM, 32 sau 128 GB stocare şi slot microSD.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×