My 2 cents: LG G5 sau Samsung Galaxy S7?

3.939 ori
<b>My 2 cents: LG G5 sau Samsung Galaxy S7?</b>Presimt că &icirc;ntrebarea care ne va framanta mai tot anul e aceasta: Samsung Galaxy S7 sau LG G5? Care e modelul mai arătos, inovator şi puternic? &Icirc;n c&acirc;teva propoziţii scurte, o să vă explic alegerea mea, din punctul de vedere al...

Presimt că întrebarea care ne va framanta mai tot anul e aceasta: Samsung Galaxy S7 sau LG G5? Care e modelul mai arătos, inovator şi puternic? În câteva propoziţii scurte, o să vă explic alegerea mea, din punctul de vedere al omului care a urmărit îndeaproape evoluţia terminalelor înainte de lansare şi la lansare, dar nu a pus încă mâna pe ele.

credit foto: androidauthority.com

Samsung Galaxy S7 e clar modelul mai arătos, dar rămâne magnet de amprente şi nu aduce mari schimbări de design faţă de Galaxy S6. LG G5 în schimb e total diferit de LG G2, G3 şi G4, în ideea că schimbă total materialul folosit, scade grosimea, adoptă camera duală şi introduce şi modularitatea în ecuaţie.

Inovaţia e cuvântul cheie şi aici şi succesul lui LG G5 va fi generat strict de rata de producţie şi de varietatea modulelor. Dacă LG rămâne la 2-3 module, va risipi o idee preţioasă. Dacă se ajunge la 20 de module, inclusiv unele cu echipament medical, de fitness, lupe, lentile, telescopuri, extra memorie, joystickuri şi altele, produsul e un succes.

Samsung Galaxy S7 rămâne o bestie de telefon, iar alegerea între cele două e cam ca între Aston Martin şi Tesla Model S... grea, foarte grea, dar inovaţia e cheia.  Eu merg pe mana lui LG G5.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×