MWC 2017: Samsung confirmă că va lansa 3 tablete, un Gear VR cu controller în Barcelona

1.214 ori
<b>MWC 2017: Samsung confirmă că va lansa 3 tablete, un Gear VR cu controller în Barcelona</b>Chiar dacă Samsung nu a adus vreun flagship la Barcelona în acest an, Galaxy S8 rămânând programat pentru lansare la final de martie, asta nu înseamnă că nu vor lansa şi ei câteva produse atractive la MWC. Până acum ştiam că vom vedea cel puţin 2 tablete,

Chiar dacă Samsung nu a adus vreun flagship la Barcelona în acest an, Galaxy S8 rămânând programat pentru lansare la final de martie, asta nu înseamnă că nu vor lansa şi ei câteva produse atractive la MWC. Până acum ştiam că vom vedea cel puţin 2 tablete, dar azi aflăm că e vorba de mai multe produse.

Samsung a confirmat că va lansa 3 tablete în cadrul showului, dar şi un Gear VR nou cu controller la pachet. Conferinţa Samsung are loc în această după amiază şi va include tabletele Samsung Galaxy Tab S3, Galaxy Book şi TabPro S2. Aceste terminale vor veni cu suport pentru S Pen şi dintre ele Tab S3 a avut parte de scăpări ceva mai concludente.

MWC 2017: Samsung confirmă că va lansa 3 tablete, un Gear VR cu controller în Barcelona

Cât despre noul Gear VR, el pare să păstreze lookul predecesorului, dar acum primeşte şi un soi de joystick, în stilul celui de la HTC Vive. Acesta vine cu un trackpad şi butoane fizice, printre care şi unul de meniu şi butoane de volum. La standul Samsung va fi expus şi noul procesor Exynos 9, tehnologie 5G şi multe altele. Revenind puţin la tablete, aşteptăm un Galaxy Tab S3 cu diagonală de 9.6 inch, procesor Snapdragon 820 sau Exynos, 4 GB RAM şi camera de 12 MP.

Tableta ar urma să fie ultra-subţire şi să aibă parte de Air Command şi toate funcţiile S Pen de pe Galaxy Note 7. Va veni cu Android Nougat, iar Galaxy Book si TabPro S2 vor avea Windows 10.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×