Samsung va lansa tableta Galaxy Tab S3 pe data de 26 februarie la MWC 2017

Autor:  | Publicat în:  Samsung  Tablet 970 ori
<b>Samsung va lansa tableta Galaxy Tab S3 pe data de 26 februarie la MWC 2017</b>După ce ieri aflam că tableta Samsung Galaxy Tab S3 a fost certificată și de către agenția FCC, iată că astăzi vine și confirmarea lansării sub forma unei invitații. Pentru că flagship-ul S8 va debuta la sfârșit de martie, sud-coreenii au decis să aducă

Chiar ieri vă informam prin intermediul unui articol despre faptul că tableta Samsung Galaxy Tab S3 tocmai ce a fost certificată de către FCC - lucru ce confirmă comercializarea produsului pe piața din SUA. Astăzi chiar compania sud-coreeană confirmă lansarea tabletei în cadrul unui eveniment programat pentru data de 26 februarie în Barcelona, locația unde va avea loc târgul de tehnologie MWC 2017.

Potrivit ultimelor detalii apărute în mediul online, așteptăm ca tableta Samsung Galaxy Tab S3 să vină cu un display generos de 9.7 inch cu rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și cu 4 GB memorie RAM la bord. De asemenea, este posibil să vedem și o versiune cu display de 8 inch ce va păstra mare parte din aceste dotări.

O surpriză plăcută ar fi integrarea unui stylus S-Pen la pachet cu Galaxy Tab S3, lucru pe care îl vom ști cu siguranță în ziua lansării când toate detaliile vor ieși la iveală. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×