Samsung va lansa tableta Galaxy Tab S3 pe data de 26 februarie la MWC 2017

1.021 ori
<b>Samsung va lansa tableta Galaxy Tab S3 pe data de 26 februarie la MWC 2017</b>După ce ieri aflam că tableta Samsung Galaxy Tab S3 a fost certificată și de către agenția FCC, iată că astăzi vine și confirmarea lansării sub forma unei invitații. Pentru că flagship-ul S8 va debuta la sfârșit de martie, sud-coreenii au decis să aducă

Chiar ieri vă informam prin intermediul unui articol despre faptul că tableta Samsung Galaxy Tab S3 tocmai ce a fost certificată de către FCC - lucru ce confirmă comercializarea produsului pe piața din SUA. Astăzi chiar compania sud-coreeană confirmă lansarea tabletei în cadrul unui eveniment programat pentru data de 26 februarie în Barcelona, locația unde va avea loc târgul de tehnologie MWC 2017.

Potrivit ultimelor detalii apărute în mediul online, așteptăm ca tableta Samsung Galaxy Tab S3 să vină cu un display generos de 9.7 inch cu rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și cu 4 GB memorie RAM la bord. De asemenea, este posibil să vedem și o versiune cu display de 8 inch ce va păstra mare parte din aceste dotări.

O surpriză plăcută ar fi integrarea unui stylus S-Pen la pachet cu Galaxy Tab S3, lucru pe care îl vom ști cu siguranță în ziua lansării când toate detaliile vor ieși la iveală. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×