Samsung Gear S3 se va lansa la nivel internaţional pe 18 noiembrie

1.128 ori
<b>Samsung Gear S3 se va lansa la nivel internaţional pe 18 noiembrie</b>Cu toate că smartwatch-ul Gear S3 a fost anunțat de către Samsung la începutul lunii septembrie, acesta va debuta la nivel internațional abia din această lună, mai precis din data de 18 noiembrie. După cum bine știți, avem două variante ale ceasului

Dacă vi s-a părut că produse precum modelele ASUS Padfone ajungeau greu pe piaţă, ei bine există şi alte device-uri care se mişcă greu. Printre ele se numără şi smartwatchul Samsung Gear S3, care ar urma să se lanseze internaţional pe 18 noiebmbrie.

Terminalul a fost anunţat la IFA 2016, deci atunci când va fi lansat se vor fi împlinit 2 luni şi jumătate de la anunţul său, neaşteptat de mult pentru un smartwatch, fie el şi modern. Pus în vânzare în Coreea de Sud, ceasul cu funcţii smart şi Tizen OS va începe să ajungă şi în UK, Franţa, Germania, SUA, Australia şi Dubai săptămâna viitoare.

În mod interesant, deşi ceasul e compatibil cu Samsung Pay, serviciul e disponibil doar în Australia, Singapore şi SUA, cumva nu şi în Coreea de Sud. Există două versiuni ale ceasului precum Gear S3 Frontier, un model ceva mai rugged şi destinat utilizării la exterior, dar şi Gear S3 Classic, cu un design urban şi elegant, ce implică şi o curea din piele şi un corp cu finisaj metalic arătos.

Ambele ceasuri sunt rezistente la apă şi praf, în regim IP68, aduc şi GPS, margine rotativă şi senzori precum cel de puls, altimetru, barometru şi vitezometru. Preţurile vor sări de 300 de euro bănuim.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×