MWC 2017: Iată cum puteţi vedea evenimentul de lansare a lui LG G6 transmis prin live streaming azi

1.428 ori
<b>MWC 2017: Iată cum puteţi vedea evenimentul de lansare a lui LG G6 transmis prin live streaming azi</b>Primul eveniment transmis în direct de la MWC 2017 este cel LG, care ne va aduce în prim plan modelul LG G6, plus probabil şi alte handset-uri midrange şi poate purtabile şi tablete. Puteţi urmări evenimentul transmis în live stream aici, dar avem şi..

Primul eveniment transmis în direct de la MWC 2017 este cel LG, care ne va aduce în prim plan modelul LG G6, plus probabil şi alte handset-uri midrange şi poate purtabile şi tablete. Puteţi urmări evenimentul transmis în live stream aici, dar avem şi noi un live blog aici, urmărind şi comentând pas cu pas noutăţile.

La ora României 13:00 porneşte acest stream, dar noi actualizam live blogul cu noutăţi şi până atunci. LG G6 va fi vedeta zilei, un flagship cu o revanşă mare de luat pentru LG G5. El a fost un telefon experimental, modular şi care nu a avut vânzări prea bune, din cauză că bateria şi ecranul nu au performat pe măsură aşteptărilor şi nici modulele nu au fost uşor de găsit.

LG G6 pe de altă parte vine cu un ecran revoluţionar Full Vision Quad HD+ şi are un corp metalic cu screen to body raţio de peste 90%. Include o cameră duala cu senzori de 13 MP şi captura wide, dar şi procesor Snapdragon 821 şi până la 6 GB RAM. Aşteptăm şi Google Assistant la bord sau cine ştie, poate un alt asistent virtual. Dacă mai sunt şi alte lansări, atunci vedem noi smartwatch-uri, tablete şi probabil seria midrange de modele X. Toate acestea de la ora 13!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×