Alcatel Idol 4s în versiunea cu Windows 10 Mobile este anunțat oficial; vine cu procesor SD820 și 4 GB RAM

1.242 ori
<b>Alcatel Idol 4s în versiunea cu Windows 10 Mobile este anunțat oficial; vine cu procesor SD820 și 4 GB RAM</b>După o lungă perioadă de leak-uri, iată că Alcatel Idol 4s este lansat oficial și în versiunea cu Windows 10 Mobile la bord, terminal ce va fi vândut la un preț de 469 dolari prin intermediul operatorului american T-Mobile. Primim fix aceleași dotări

Alcatel Idol 4s debutează astăzi și în versiunea cu Windows 10 Mobile la bord, telefon ce va fi vândut pentru început prin intermediul operatorului american T-Mobile la un preț de 469 dolari. Acesta este similar din punct de vedere al design-ului cu varianta ce rulează Android, dar și cu recent lansatul BlackBerry DTEK60. Din punct de vedere hardware există totuși câteva schimbări interesante în cazul de față.

Alcatel Idol 4s W10 Mobil

În primul rând display-ul Quad HD de 5.5 inch este înlocuit aici de către un panou cu diagonală identică dar rezoluție Full HD. Este păstrată tehnologia AMOLED, și printre alte dotări mai regăsim procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820, bateria de 3000 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă și o cameră foto principală de 21 megapixeli ce vine cu bliț dual-tone, deschidere f/2.0 și suport pentru captură 4K.

De asemenea, avem un senzor frontal de 8 megapixeli cu bliț LED, difuzoare stereo frontale și un port USB Type-C pentru încărcare/sincronizare cu PC-ul. Alcatel Idol 4s va sosi în pachet alături de un set VR, și aflați că primim totodată și suport pentru funcția Continuum. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×