Noi dovezi că ASUS va produce tableta Nexus 10 Își fac apariția pe web

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.018 ori
<b>Noi dovezi că ASUS va produce tableta Nexus 10 Își fac apariția pe web</b>Luna trecută au apărut câteva zvonuri cu privire la o nouă tableta Nexus 10, produsă de această dată de către ASUS. Ei bine, acum @evleaks ia cuvântul și ne oferă încă o confirmare a parteneriatului Google-ASUS și în zona de 10 inch. &nbsp;...

Luna trecută au apărut câteva zvonuri cu privire la o nouă tableta Nexus 10, produsă de această dată de către ASUS. Ei bine, acum @evleaks ia cuvântul și ne oferă încă o confirmare a parteneriatului Google-ASUS și în zona de 10 inch.

Ultima oară când au apărut aceste zvonuri Nexus 10 era descoperit în sistemul companiei PCWorld, cu un preț asociat de 565 dolari. Imaginea de mai sus ne prezintă același device sub numele de ASUS Nexus 10, iar acest slide provine dintr-o prezentare a versiunii WiFi a tabletei. știm deja că Google va prezenta Android 4.4 KitKat și un nou telefon Nexus la mijlocul acestei luni, dar cum rămâne cu nouă tabletă?

Deja primul Nexus 10 e aproape de sărbătorirea unui an de existență, deci ar fi momentul unui urmaș. în orice caz variantele sunt limitate: fie o lansare în această lună cu KitKat, fie o lansare în mai 2014, la Google I/O probabil cu Android 5.0 la pachet.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×