Noi dovezi că ASUS va produce tableta Nexus 10 Își fac apariția pe web

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.012 ori
<b>Noi dovezi că ASUS va produce tableta Nexus 10 Își fac apariția pe web</b>Luna trecută au apărut câteva zvonuri cu privire la o nouă tableta Nexus 10, produsă de această dată de către ASUS. Ei bine, acum @evleaks ia cuvântul și ne oferă încă o confirmare a parteneriatului Google-ASUS și în zona de 10 inch. &nbsp;...

Luna trecută au apărut câteva zvonuri cu privire la o nouă tableta Nexus 10, produsă de această dată de către ASUS. Ei bine, acum @evleaks ia cuvântul și ne oferă încă o confirmare a parteneriatului Google-ASUS și în zona de 10 inch.

Ultima oară când au apărut aceste zvonuri Nexus 10 era descoperit în sistemul companiei PCWorld, cu un preț asociat de 565 dolari. Imaginea de mai sus ne prezintă același device sub numele de ASUS Nexus 10, iar acest slide provine dintr-o prezentare a versiunii WiFi a tabletei. știm deja că Google va prezenta Android 4.4 KitKat și un nou telefon Nexus la mijlocul acestei luni, dar cum rămâne cu nouă tabletă?

Deja primul Nexus 10 e aproape de sărbătorirea unui an de existență, deci ar fi momentul unui urmaș. în orice caz variantele sunt limitate: fie o lansare în această lună cu KitKat, fie o lansare în mai 2014, la Google I/O probabil cu Android 5.0 la pachet.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×