Amazon vrea succes acolo unde alții au dat chix, telefoane cu display și interfață 3D!

1.291 ori
<b>Amazon vrea succes acolo unde alții au dat chix, telefoane cu display și interfață 3D!</b>Scurgerile de informații despre presupuse telefoane Amazon datează deja de cel puțin 2-3 ani și până acum nu am avut dovezi solide în această privință. De vreme ce Amazon pare atât de prolifică în zona de tablete, ar fi păcat ca o parte din...

Scurgerile de informații despre presupuse telefoane Amazon datează deja de cel puțin 2-3 ani și până acum nu am avut dovezi solide în această privință. De vreme ce Amazon pare atât de prolifică în zona de tablete, ar fi păcat ca o parte din profit să nu fie investită și într-o inițiativă legată de handseturi.

Compania condusă de Jeff Bezos are deja 3 generații de tablete Kindle Fire în portofoliu, iar un smartphone ar fi companionul perfect pentru acestea. Cele mai noi zvonuri afirmă că Amazon are nu unul, ci două telefoane mobile în lucru, dintre care unul cu interfață 3D. Acesta are numele de cod Smith și folosește 4 camere frontale pentru a detecta poziția capului utilizatorului.

Odată detectată poziția, terminalul va folosi mai eficient efectele 3D în cadrul interfeței. Printre funcțiile handseturilor Amazon se vor număra și posibilitatea de a identifica obiecte în viața reală, ele fiind apoi disponibile spre achiziție din magazinul Amazon. Spre exemplu, veți îndrepta telefonul spre un obiect, îl veți identifica și apoi cumpăra de pe web.

Speciifcatiile hardware rămân deocamdată un mister.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×