Nexus 5 ar putea fi primul telefon cu camera MEMS, care aduce focalizare de 7 ori mai rapidă

Autor:  | Publicat în:  Google 1.329 ori
<b>Nexus 5 ar putea fi primul telefon cu camera MEMS, care aduce focalizare de 7 ori mai rapidă</b>Dacă vi se părea că iPhone 5s e capabil să focalizeze foarte rapid cu ajutorul camerei sale de nouă generație, stați să vedeți ce ne-a pregătit Google pentru Nexus 5! Se pare că acesta ar fi primul terminal cu camera MEMS integrată. &nbsp;...

Dacă vi se părea că iPhone 5s e capabil să focalizeze foarte rapid cu ajutorul camerei sale de nouă generație, stați să vedeți ce ne-a pregătit Google pentru Nexus 5! Se pare că acesta ar fi primul terminal cu camera MEMS integrată.

Tehnologia vine de la DigitalOptics și Lite-on și amintește de o cameră Lytro. Ideea este de a furniza o focalizarea ultra rapidă, de până la 7 ori mai rapidă decât camerele de pe telefoanele aflate pe piața acum. Mecanismele de autofocus MEMS consumă mai puțin de 1 mW, deci nu au impact asupra bateriei și nici asupra temperaturii senzorului de imagine.

Ce știm până acum despre camera lui Nexus 5? Că va fi o unitate de 8 MP, cu senzor de 1/3.2 inch și deschidere F/2.4. Deși mărimea senzorului nu se compară cu cea de pe Lumia 1020, de exemplu, handsetul ar trebui să realizeze fotografii mult mai bune decât majoritatea modelelor Android de pe piață. Vă reamintesc că Nexus 5 este produs de LG și ar trebui să sosească la mijlocul acestei luni cu Android 4.4 KitKat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×