Noi tablete Huawei primesc certificarea în China şi fotografii ce dezvăluie un scanner lateral de amprente

Autor:  | Publicat în:  Huawei 662 ori
<b>Noi tablete Huawei primesc certificarea în China şi fotografii ce dezvăluie un scanner lateral de amprente</b>Huawei a adus mai puţine tablete dec&acirc;t ne aşteptam la MWC 2016, deşi debutul lui MateBook a fost binevenit. Acum că ne apropiem de evenimentul de lansare al lui Huawei P9 &icirc;n aprilie, am putea vedea şi alte modele cu ecran mare...

Huawei a adus mai puţine tablete decât ne aşteptam la MWC 2016, deşi debutul lui MateBook a fost binevenit. Acum că ne apropiem de evenimentul de lansare al lui Huawei P9 în aprilie, am putea vedea şi alte modele cu ecran mare debutând cu acea ocazie. Spre exemplu azi aflăm că o tabletă cu nume de cod PLE-703L a primit certificarea în China.

Acest device ar avea un scanner de amprente lateral şi un ecran touch de mari dimensiuni. Apoi au apărut imagini de la TENAA, cu o tabletă ce pare a avea un format mai compact şi care ar putea fi un mega phablet. El are confirmat suportul pentru conectivitate 2G, 3G şi 4G şi vine cu o muchie foarte îngustă a ecranului.

În ciuda primei impresii, corpul său nu e fabricat din metal şi există speculaţii că terminalul va adopta o diagonală de 6.6 sau 7 inch şi un panou AMOLED Quad HD, dar şi un procesor Kirin 950. 4 GB RAM şi 64 GB stocare apar la rândul lor printre zvonuri şi se discută despre acest model drept parte a seriei Honor.

Am putea vedea şi un model derivat din terminalul Huawei M2, cu procesor Snapdragon 615 şi camera de 8 MP, dar nimic nu e clar încă şi avem doar zvonuri. Aflăm mai multe peste 2-3 săptămâni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×