YouTube adaugă o funcţie de blurare a obiectelor şi fețelor, chiar şi în mişcare

Autor:  | Publicat în:  YouTube 708 ori
<b>YouTube adaugă o funcţie de blurare a obiectelor şi fețelor, chiar şi în mişcare</b>Suntem &icirc;n epoca lui "citizen journalism", &icirc;n care omul de r&acirc;nd ia &icirc;n propriile m&acirc;ini povesti unice şi le reda ca un jurnalist online, folosind tehnologia modernă. YouTube a adăugat la funcţiile sale de editare şi un tool...

Suntem în epoca lui "citizen journalism", în care omul de rând ia în propriile mâini povesti unice şi le reda ca un jurnalist online, folosind tehnologia modernă. YouTube a adăugat la funcţiile sale de editare şi un tool care poate fi util jurnaliştilor, în ideea că poate blura obiectele.

El poate fi folosit pentru a blura obiectele sau fețele oamenilor, chiar şi atunci când se afla în mişcare. Sunt anumite date, informaţii şi persoane ce nu trebuie să apară în clipuri şi intimitatea lor trebuie protejată. Spre exemplu numerele de înmatriculare, datele financiare sau fetele trecătorilor trebuie ascunse. Până acum YouTube oferea posiblitatea de a blura fetele, dar acum şi obiectele primesc acelaşi tratament.

YouTube afirma că dezideratul sau în implementarea funcţiei a fost de a creşte anonimitatea vizuală. Pe numele său Custom Blurring, acest tool e disponibil în zona Enhancements în fereastra de editare YouTube. În acest ritm în câţiva ani editorul YouTube ar trebui să prindă din urmă măcar un Sony Vegas mai vechi.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×