Nokia are un eveniment programat pentru 26 septembrie; Să fie Nokia World? Vom vedea o tabletă?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 815 ori
<b>Nokia are un eveniment programat pentru 26 septembrie; Să fie Nokia World? Vom vedea o tabletă?</b>Suntem obișnuiți că în fiecare toamnă să avem parte de un eveniment IFA în Germania apoi de un Nokia World la care să debuteze terminale Nokia. în acest an nu am avut un anunț oficial de la finlandezi, dar iată că au început să apară...

Suntem obișnuiți că în fiecare toamnă să avem parte de un eveniment IFA în Germania apoi de un Nokia World la care să debuteze terminale Nokia. în acest an nu am avut un anunț oficial de la finlandezi, dar iată că au început să apară informații neoficiale cu privire la un eveniment de acest gen.

Windows Phone Central are surse care ar fi pus mâna mai devreme pe invitația la un eveniment Nokia, desfășurat între 26 și 27 septembrie, datele tipice pentru Nokia World. Oficial nu a avut loc un Nokia World nici anul trecut, deci showul ar putea debuta sub alt nume. Stephen Elop a menționat în cadrul lansării lui Lumia 1020 că va mai există un eveniment important Nokia în acest an, deci tind să cred că vom vedea ceva mare luna viitoare.

Și prin "mare" înțeleg în sfârșit o tabletă sau un phablet. Recent am văzut o scăpare de tableta Nokia cu procesor Snapdragon 800 și Windows RT, iar acum că Nokia a ajuns la diagonală de 4.7 inch cu Lumia 625, poate va face și saltul la 5 inch sau mai mult cu un phablet. Voi ce credeți că vom vedea la finalul lunii viitoare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×