Samsung Galaxy S4 Mini primește noi variante de culoare, pe lângă cele negre și albe

4.217 ori
<b>Samsung Galaxy S4 Mini primește noi variante de culoare, pe lângă cele negre și albe</b>Atunci când am pregătit unboxing-ul lui Samsung Galaxy S4 Mini, pe care îl veți vedea în curând pe YouTube am rămas surprins să aflu că retailerii de la noi oferă modelele pe alb sau negru. Apoi am aflat că doar variante cu aceste culori sunt...

Atunci când am pregătit unboxing-ul lui Samsung Galaxy S4 Mini, pe care îl veți vedea în curând pe YouTube am rămas surprins să aflu că retailerii de la noi oferă modelele pe alb sau negru. Apoi am aflat că doar variante cu aceste culori sunt disponibile pe piața în acest moment.

Ei bine astăzi descoperim că varianta Mini a lui Samsung Galaxy S4 va avea și alte versiuni de culoare. Noile variante sunt roșu, maro și albastru, dar nuanțele au nume inedite ca Bronz Toamna, Albastru Iceberg sau Roșiatic Apus. în afară schimbării de colorit, terminalele rămân la fel, cu procesor Snapdragon 400 dual core de 1.7 GHz, 1.5 GB RAM si camera de 8 megapixeli.

Samsung Galaxy S4 Mini primește noi variante de culoare, pe lângă cele negre și albe

Puteți cumpăra un Galaxy S4 Mini la prețul de 1.929 lei în variantă pe negru la eMAG.ro. Acest retailer oferă și nouă opțiune de deschidere a coletului la livrare, pentru a vă asigura că produsul este intact. Mă aștept că undeva pe la final de toamnă să ajungă și la noi câte un S4 Mini roșu, albastru sau în alte nuanțe.

Samsung Galaxy S4 Mini primește noi variante de culoare, pe lângă cele negre și albe

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×