Iată specificațiile unui telefon cu clapeta din 2013: Samsung Galaxy Folder (SHV-E400K)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.519 ori
<b>Iată specificațiile unui telefon cu clapeta din 2013: Samsung Galaxy Folder (SHV-E400K)</b>Chiar dacă ne aflăm în 2013, asta nu oprește un segment destul de mare de public să viseze la noi telefoane cu clapetă. Acest format e popular în special în Japonia, dar și americanii au astfel de nostalgii. Samsung le răspunde prin modelul de...

Chiar dacă ne aflăm în 2013, asta nu oprește un segment destul de mare de public să viseze la noi telefoane cu clapetă. Acest format e popular în special în Japonia, dar și americanii au astfel de nostalgii. Samsung le răspunde prin modelul de telefon Galaxy Folder, aka SHV-E400K.

Aflăm de existența sa luna trecută, iar acum descoperim și câteva specificații pentru telefonul cu clapeta. Samsung vinde terminale clamshell de acest gen în China de ceva vreme, iar Galaxy Folder pare menit pentru debut doar în Coreea de Sud deocamdată. Noul venit va sosi prin operatorii locali KT și SKT și va incorpora un procesor Qualcomm Snapdragon 400 dual core de 1.7 GHz și 2 GB RAM.

Folder va dispune de un ecran intern AMOLED și unul extern cu diagonală de 3.67 inch și rezoluție WVGA. Telefonul va veni și cu LTE, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC, S Beam, radio FM și o baterie de 1820 mAh. Mai există și printre voi nostalgici cu privire la handseturile cu clapeta? și dacă da, ce anume apreciați la ele?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×