Nokia brevetează interacțiunea cu marginea display-ului device-urilor mobile

1.018 ori
<b>Nokia brevetează interacțiunea cu marginea display-ului device-urilor mobile</b>știm cu toții că există o bătălie a producătorilor de telefoane cu privire la grosimea marginii ecranelor lor. Conceptul de edge to edge rămâne un deziderat și cel mai aproape până acum a fost LG cu al său G2. Ei bine și Nokia vine din...

știm cu toții că există o bătălie a producătorilor de telefoane cu privire la grosimea marginii ecranelor lor. Conceptul de edge to edge rămâne un deziderat și cel mai aproape până acum a fost LG cu al său G2. Ei bine și Nokia vine din urmă, cu un brevet care implementează interacțiunea touch în marginile ecranului.

Nokia a primit un brevet pentru o tehnologie ce permite ca marginea unui display de pe un device mobil să poata fi o zonă touch. Documentele oficiale descriu această idee drept posibilitatea de a include un digitizer activ în marginea unui display, care să suporte input touch. în plus, va exista și un sistem care decide ce este atingere din greșeală din partea utilizatorului și ce este input.

și forța cu care utilizatorul apasa pe acea zonă e un factor luat în calcul de acest sistem. Motivul pentru care încă mai avem margini la ecrane, mai ales pe tablete e faptul că ele ne ajută să ținem device-ul mai bine în mână și în plus ne oferă aderenta mai bună. Putem lăsa în urma oare această experiență de utilizare și să trecem la un touch total?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×