Samsung brevetează un nou design hibrid de tabletă-notebook, fără a avea un OS clar stabilit

907 ori
<b>Samsung brevetează un nou design hibrid de tabletă-notebook, fără a avea un OS clar stabilit</b>Samsung a brevetat un nou terminal cu design original, un hibrid între tableta și notebook, care în documentele oficiale nu are vreun OS menționat clar. Acest model e diferit de actualele tablete ATIV Tab și brevetul prezintă două metode diferite...

Samsung a brevetat un nou terminal cu design original, un hibrid între tableta și notebook, care în documentele oficiale nu are vreun OS menționat clar. Acest model e diferit de actualele tablete ATIV Tab și brevetul prezintă două metode diferite de separare a ecranului de tastatură.

Unul dintre designuri implică și o fantă specială pentru găzduirea unui stylus, care va fi folosit în tandem cu tableta. încă nu e clar dacă acest device rulează Android, Tizen, Windows sau chiar Chrome. La ora actuală Chromebook-urile au o cotă de piață de 9.6% în SUA în rândul notebook-urilor, față de modelele Windows cu 34.1%, deci este loc de creștere.

Probabil că Samsung stă în expectativă, așteptând ca fie Chrome să crească, fie să bată în retragere. Mi se pare interesant la acest design faptul că stylusul este ascuns în balamaua care face legătura dintre tableta și tastatura dock. Din câte văd conectarea tabletei la dock se face prin intermediul unui cilindu la capătul tabletei, care alunecă într-un făgaș cilindric special găurit.

Samsung Chromebook

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×