Noul iPad Pro de 9.7 inch ar putea sosi cu camera de 12 MP capabilă de captură 4K

Autor:  | Publicat în:  Apple 624 ori
<b>Noul iPad Pro de 9.7 inch ar putea sosi cu camera de 12 MP capabilă de captură 4K</b>S-a trecut foarte rapid de la zvonurile despre iPad Air 3, la o denumire de iPad Pro 9.7, următoarea tableta Apple urm&acirc;nd practic să fie un iPad Pro mai mic. Terminalul ar trebui să debuteze pe 22 martie &icirc;n cadrul unui eveniment oficial,...

S-a trecut foarte rapid de la zvonurile despre iPad Air 3, la o denumire de iPad Pro 9.7, următoarea tableta Apple urmând practic să fie un iPad Pro mai mic. Terminalul ar trebui să debuteze pe 22 martie în cadrul unui eveniment oficial, iar azi descoperim mai multe detalii despre el.

Se pare că vom primi o cameră de 12 megapixeli în spatele acestui iPad Pro de 9.7 inch, senzor superior celui de 8 MP de pe modelul de 12.9 inch. Mai mult decât atât, el va fi capabil de captură video 4K, ceea ce pare exagerat pentru o tabletă. Totuşi acest tip de captură ne duce cu gândul şi la un ecran 4K, pe care să savurăm conţinuturile filmate, dar acest lucru e doar la nivel de speculaţie.

Tableta va avea un procesor Apple A9X, Smart Connector, 4 GB RAM şi 4 difuzoare, deci va păstra pachetul de dotări de pe iPad Pro. Cea mai mare reuşită a acestui device ar fi să ofere editare video 4K din mers, lucru cu care şi unele PC-uri moderne au probleme. Vom afla mai multe peste 3 săptămâni, atunci când se lansează atât tableta, cât şi iPhone SE şi noi modele Apple Watch.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×