Numărul de tablete ce vor fi livrate În acest an ar putea ajunge la cifra de 200 milioane de unități

Autor:  | Publicat în:  Statistici 461 ori
<b>Numărul de tablete ce vor fi livrate În acest an ar putea ajunge la cifra de 200 milioane de unități</b>Potrivit unui raport întocmit de firma ABI Research, se pare că în acest an numărul de tablete ce vor fi livrate la nivel global va fi de aproximativ 200 milioane de unități, cifră ce reprezintă o creștere cu un procent de până la 20% față de...

Potrivit unui raport întocmit de firma ABI Research, se pare că în acest an numărul de tablete ce vor fi livrate la nivel global va fi de aproximativ 200 milioane de unități, cifră ce reprezintă o creștere cu un procent de până la 20% față de livrările din anul precedent.

Aflăm faptul că în anul 2013, numărul total de tablete ce au fost vândute la nivel global a fost de 166 milioane de unități. De asemenea, pe lângă detaliile de ordin statistic cu privire la numărul de livrări de tablete, ABI Research a dezvăluit și faptul că în acest an se așteaptă ca cei de la Intel să aibă parte de un an destul de bun datorită soluțiilor hardware care sunt din ce în ce mai solicitate.

Totodată, ABI Research susține că 2014 va fi anul în care piața de tablete din America de Nord va ajunge sub pragul de 50% din numărul de tablete livrate la nivel global, acest lucru fiind datorat faptului că din ce în ce mai mulți producători doresc să vândă tablete și pe alte piețe.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×