Nokia Lumia 930 și Nokia Lumia 630 ar putea fi dezvăluite oficial luna viitoare

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 759 ori
<b>Nokia Lumia 930 și Nokia Lumia 630 ar putea fi dezvăluite oficial luna viitoare</b>Din câte am aflat în ultimul timp, cei de la Nokia se pare că plănuiesc lansarea pe piață a unor noi device-uri Windows Phone 8.1 odată cu debutul oficial al acestui sistem de operare ce va avea loc la conferința Microsoft Build din luna aprilie....

Din câte am aflat în ultimul timp, cei de la Nokia se pare că plănuiesc lansarea pe piață a unor noi device-uri Windows Phone 8.1 odată cu debutul oficial al acestui sistem de operare ce va avea loc la conferința Microsoft Build din luna aprilie.

Printre aceste terminale despre care se tot vorbește se numără Nokia Lumia 630, device pe care l-am putut vedea într-o serie de imagini prin intermediul contului de twitter @evleaks, și Nokia Lumia 930, terminal ce se presupune a fi o versiune globală a lui Nokia Lumia Icon.

Se așteaptă ca Nokia Lumia 930 să vină cu un display de 4.5 inch și un design similar cu cel al modelului Icon lansat doar pe piața din US. Celălalt terminal, și anume Nokia Lumia 630 va fi unul de tip mid-range ce va încorpora un display de 4.3 inch, un procesor Snapdragon 400 și un slot dualSIM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×