O nouă imagine cu tableta Nokia Sirius cu Windows RT și ecran de 10 inch

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.406 ori
<b>O nouă imagine cu tableta Nokia Sirius cu Windows RT și ecran de 10 inch</b>Cu ceva timp în urma vedeam spatele unei tablete Nokia de culoare roșie, apărută pe web sub numele de cod Sirius, iar acest device revine acum într-o imagine mai clară. Terminalul este unul de 10.1 inch și a fost inclus într-o listă de device-uri...

Cu ceva timp în urma vedeam spatele unei tablete Nokia de culoare roșie, apărută pe web sub numele de cod Sirius, iar acest device revine acum într-o imagine mai clară. Terminalul este unul de 10.1 inch și a fost inclus într-o listă de device-uri cu Windows la bord, care vor sosi în această toamnă.

Tableta suportă o rezoluție Full HD și are la interior un procesor quad core Qualcomm 8974. Ecranul său este un IPS, iar Sirius vine cu o baterie care îi asigură 10 ore de funcționare și aparent va avea prețul de 499 de dolari. Noul venit va suporta LTE, va include o cameră de 6.7 MP cu tehnologie Carl Zeiss și aplicații companion pentru telefoane Nokia.

în plus, vom primi și o serie de accesorii pentru tableta Nokia, inclusiv un keyboard cover, care include și o baterie. E foarte posibil ca Sirius să debuteze la finalul acestei luni, atunci când Nokia are organizat un eveniment la New York, menit să îi prezinte oficial și primul phablet. Observați și voi în imaginea de mai sus ca influențele gamei Lumia sunt puternice și asupra tabletei. Va avea oare acest produs succes sau o va apuca pe urmele netbook-ului Nokia?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×