Vodafone Smart Tab III 10 by Lenovo În premieră mondială la București (video)

15.278 ori
<b>Vodafone Smart Tab III 10 by Lenovo În premieră mondială la București (video)</b>Da. Putem spune că este o premieră mondială. Vodafone Smart Tab III 10 este produsă de către Lenovo și primele state în care debutează sunt România și Germania. Apropo, în Germania va fi prezentată abia mâine, așa că ne-am ales cu o...

Da. Putem spune că este o premieră mondială. Vodafone Smart Tab III 10 este produsă de către Lenovo și primele state în care debutează sunt România și Germania. Apropo, în Germania va fi prezentată abia mâine, așa că ne-am ales cu o premieră mondială pentru o tabletă de 10 inch cu Android și conectivitate 3G. 

Specificații pentru Vodafone Smart Tab III 10 / denumirea mă duce cu gândul la tabletele Samsung de 7 sau 10 inch din seria GALAXY Tab:

  • display IPS de 10.1 inch cu rezoluție 1280x800 pixeli;
  • procesor MediaTek 8389 quad-core la 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;
  • Android 4.2.2 Jelly Bean;
  • 3G cu viteze de download de până la 21.6 Mbps, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, slot pentru cartela SIM de dimensiuni normale;
  • 5 Megapixeli și cameră secundară de 0.3 Megapixeli;
  • baterie de 3500 mAh, 8.6 mm grosime. Update: Presupun că echipa din spatele Vodafone.ro a greșit capacitatea bateriei lui Smart Tab III 10 cu Smart Tab III 7 și în loc de 3500 mAh trebuiau să noteze 6350 mAh. 

Vodafone Smart Tab III 10 by Lenovo În premieră mondială la București (video)

Preț fără abonament: 299 euro.

Preț cu Internet Tab Standard pe 2 doi ani - 184 euro cu 1.5 GB trafic de date inclus pe lună pentru 10 euro pe lună. Există și posibilitatea de a achiziționa Vodafone Smart Tab III cu Internet Tab Plus la 12 euro pe lună plus rate pe doi ani de zile de câte 10 euro / lună. Rezultă că la 22 euro pe lună te alegi cu tabletă Vodafone Smart Tab III 10 achiziționată fără un cost suplimentar la semnarea contractului.

Vodafone Smart Tab III 10 by Lenovo În premieră mondială la București (video)

La prima vedere pot spune că impresionează prin grosimea și greutatea destul de reduse. Sunt curios să văd cum se descurcă cei 3500 mAh (update - bateria este de fapt o unitate de 6350 mAh - Vodafone, în prima fază, a greșit specificațiile) în combinație cu display-ul IPS de 10 inch și cu procesorul Mediatek quad-core la 1.2 GHz.

Apreciez faptul că rulează Android 4.2.2 Jelly Bean fără customizare din partea Lenovo sau Vodafone. Ai Android-ul nativ, cel din fabrică dacă-mi permiteți exprimarea, regăsit pe telefoanele și tabletele din seria Nexus. Am observat că este capabilă de un browsing în viteză.

Vodafone Smart Tab III 10 by Lenovo În premieră mondială la București (video)

Aș mai adăuga două chestii pe care le-am auzit:

1. 90% din vânzările de tablete  ale Vodafone pe anul în curs au fost făcute de către tableta Vodafone Smart Tab II 7 by Lenovo;
​
2. Politica Lenovo ar fi ca în 2014 să fie prezenți cu telefoanele mobile din portofoliu la nivel global. Există o mică posibilitatea să-i vedem în țara noastră până la final de 2013.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×