O nouă versiune de Huawei MateBook cu 8 GB RAM şi nume de cod Pascal apare în GeekBench

882 ori
<b>O nouă versiune de Huawei MateBook cu 8 GB RAM şi nume de cod Pascal apare în GeekBench</b>În cadrul ediției din 2016 a târgului de tehnologie Mobile World Congress, Huawei lansa și hibridul MateBook - o tabletă Windows 10 cu dotări de top și accesibilitatea de a fi transformat la nevoie într-un notebook în toată regula. Aflăm astăzi faptul că

Huawei lansa anul trecut la MWC 2016, hibridul MateBook, care primea şi o serie de premii la acel show şi înregistra vânzări destul de însemnate pentru un produs de nişă. Acum se pare că vom primi o nouă versiune şi anume un MateBook cu numele de cod "Pascal".

Huawei MateBook

Acesta a apărut în testul benchmark GeekBench, unde numele de cod complet este "HUAWEI H95-Pascal-W19". Conform listării în acest test, terminalul vine cu procesor Intel Core i5-7200U, tactat la 2.71 GHz, 8 GB RAM şi obţine 3651 puncte în testul single core şi 6738 puncte în cel multi core. Scăpările indică faptul că acest terminal va sosi în două variante, una de 13 inch şi una de 15 inch, dar nu avem şi o perioadă pentru lansare.

Dacă ar fi să ghicesc, aş zice că un debut la Computex 2017 sau la IFA e foarte probabil. Versiunea de bază de MateBook venea cu procesor Core m, ecran de 12 inch cu rezoluţie de 2160 x 1440 pixeli, Windows 10 Home sau Pro şi 4 sau 8 GB RAM. Primea şi o tastatură foarte capabilă şi un stylus competent, care făceau faţă cu brio chiar şi concurenţei lui iPad Pro.

Să vedem în ce măsură Pascal va fi la înălţime.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×