Xiaomi Mi 6 ar putea debuta cu 8 GB RAM şi două variante de diagonală: de 5.2 sau 5.7 inch

1.732 ori
<b>Xiaomi Mi 6 ar putea debuta cu 8 GB RAM şi două variante de diagonală: de 5.2 sau 5.7 inch</b>Cu toate că nu se știe cu certitudine data la care Xiaomi își va prezenta flagship-ul numit Mi 6, zvonurile continuă să ajungă în număr destul de mare pe web. Astăzi se indică probabilitatea ca telefonul să debuteze oficial cu 8 GB memorie RAM și să

Deși nu se ştie sigur dacă Xiaomi Mi 6 va sosi cu procesor Snapdagon 835 sau Mediatek Helio X30, azi aflăm măcar detalii despre cantitatea de RAM de la bord şi posibile diagonale. Mi 6 ar urma să debuteze în intervalul martie - aprilie în acest an.

Xiaomi Mi 6

Zvonurile afirmă că vor exista 3 variante ale telefonului: una standard cu ecran plat şi 4 GB RAM, una high end/premium cu ecran curbat şi 6 GB RAM şi una ultra high-end cu 8 GB RAM. Diagonalele vor fi de 5.2 inch sau 5.7 inch, probabil 5.2 inch pentru modelul plat şi 5.7 pentru cel cu muchii curbate, cunoscut ca Xiaomi Mi 6 Plus. Şi stocarea internă variază, de la 64 la 128 sau 256 GB.

Ar trebui să primim şi o cameră de 22 MP în spate şi frontală de 16 MP, iar unele zvonuri vorbesc chiar despre o cameră duală sau chiar un ecran secundar. Flagship-ul aduce şi suport 3D Touch, o variantă cu corp ceramic, scanner de amprente ultrasonic şi încărcare rapidă. Varianta de baza de Xiaomi Mi 6 porneşte de la 290 de dolari, iar modelul cu 8 GB RAM ajunge la 479 dolari, aducând şi 256 GB stocare.

Varianta intermediară cu ecran curbat şi 6 GB RAM costă 334 dolari pentru modelul cu 128 GB stocare şi 436 dolari pentru cel cu 256 GB. Privim cu precauţie aceste informaţii, cel puţin până nu găsim o sursă sigură.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×