Invitațiile pentru lansarea lui Huawei Mate 10 sunt acum distribuite de către companie; debutul are loc pe 16 octombrie!

704 ori
<b>Invitațiile pentru lansarea lui Huawei Mate 10 sunt acum distribuite de către companie; debutul are loc pe 16 octombrie!</b>Toamna se anunță bogată în phablet-uri și asta pentru că primim nu mai puțin de 4 modele de top, acestea fiind LG V30, Samsung Galaxy Note 8, iPhone 7s Plus și nu în ultimul rând Huawei Mate 10. Acesta va debuta abia pe data de 16 octombrie

În această toamnă vom avea parte de 4 phablet-uri de top, printre acestea numărându-se modele precum Samsung Galaxy Note 8, LG V30, iPhone 7s Plus și nu în ultimul rând Huawei Mate 10. S-a confirmat deja faptul că acesta va fi primul handset din portofoliul companiei asiatice ce adoptă un display edge-to-edge cu un raport screen-to-body generos și că la bord se va afla puternicul procesor Kirin 970.

Astăzi aflăm că Huawei tocmai a început distribuirea invitațiilor la evenimentul de debut programat pentru data de 16 octombrie în München, Germania. În imaginea asociată vedem în fundal numărul 10 și motto-ul telefonului să spunem "Meet the device worth waiting for. / Întâlnește device-ul ce merită așteptarea." 

Cel mai probabil se face aluzie la faptul că produsul va debuta ceva mai târziu decât rivalii mai sus menționați, dar cu toate acestea va oferi caracteristici inedite pentru care așteptarea merită. Așteptăm să vedem aici un display de 6 inch EntireView cu aspect 18:9 și rezoluție 2160 x 1080 pixeli, o cameră duală Leica în spate, o cameră selfie duală, 6 GB RAM și 64 GB spațiu intern de stocare.

Ar putea rula Android O din fabrică și pe lista de presupuse dotări este inclusă și tehnologia de recunoaștere facială 3D. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×