O variantă de Huawei Mate 9 cu 6 GB RAM îşi face apariţia online, în premieră globală la evoMAG.ro și QuickMobile.ro

2.199 ori
<b>O variantă de Huawei Mate 9 cu 6 GB RAM îşi face apariţia online, în premieră globală la evoMAG.ro și QuickMobile.ro</b>Inițial phablet-ul Huawei Mate 9 a fost anunțat doar în versiunea cu 64 GB de stocare și 4 GB memorie RAM, dar la scurt timp am aflat și despre existența unei variante cu 32 GB de stocare flash și 4 GB RAM. Acum apare în ecuație un alt model care ne oferă

Huawei Mate 9 este ultimul telefon de tip flagship lansat de Huawei în anul 2016 şi în ultimele săptămâni a început să îşi găsească loc în tot mai multe magazine la nivel internaţional. Fie că se remarcă prin integrarea lui Alexa în SUA sau prin performanţă, terminalul a fost în general apreciat. Mai nou a apărut şi o versiune diferita pe web, una care vine cu 6 GB RAM.

Huawei Mate 9 6 GB RAM

La început, Huawei Mate 9 a fost anunţat în 3 versiuni, cea de bază cu 4 GB RAM, cea Porsche Design şi cea Mate 9 Pro, cu 6 GB RAM. Acum aflăm că şi Mate 9 cel de bază, cel cu diagonală de 5.9 inch ar primi o versiune cu extra memorie. Handsetul ar fi apărut astfel în câteva magazine online internaţionale, inclusiv la noi, iar pe lângă 6 GB RAM are şi 128 GB stocare.

Huawei Mate 9 - 6 GB RAM

Subliniem că e vorba despre smartphone-ul cu ecran plat Full HD şi baterie de 4000 mAh, nu cel cu ecran curbat de 5.5 inch cunoscut că Mate 9 Pro. Avem şi preţ pentru acest new entry şi anume 800 de dolari în magazinele din China, dar în Europa suma va fi săltată de taxele locale. Produsul a fost listat și la noi în țară de către evoMAG.ro și QuickMobile, magazine ce vând terminalul pentru 4.099 lei, respectiv 4.499 lei!

Lista completă de prețuri o aflați din articolul asociat Preț și Disponibilitate Huawei Mate 9!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×