ComputerBlog, un nume nou În segmentul de știri IT

1.168 ori
<b>ComputerBlog, un nume nou În segmentul de știri IT</b>Dan Dragomir, pe care îl cunoaștem prin intermediul blogului său și nu numai, tocmai a inițiat un nou proiect, pe numele său Computer Blog. Folosindu-se cei 10 ani de jurnalism IT și experiența de 15 ani în mass media, acesta promite că noul...

Dan Dragomir, pe care îl cunoaștem prin intermediul blogului său și nu numai, tocmai a inițiat un nou proiect, pe numele său Computer Blog. Folosindu-se cei 10 ani de jurnalism IT și experiența de 15 ani în mass media, acesta promite că noul blog va deveni prima sursă de informații știri din domeniul IT.

Etichetat și drept "cel mai prolific blogger", Dan Dragomir a primit în 2009 premiul Tânărul jurnalist al anului, pe domeniul știința IT&C și Tehnologie. Computer Blog este recomandat și de către Manafu, un alt nume important în online-ul românesc, care atestă faptul că blogul lui Dan Dragomir va deveni o sursă importantă de informații pe segmentul de tehnologie.

Dacă vă întrebați ce se va întâmpla cu dandragomir.biz, acesta va rămâne un blog de opinie, business, lifestyle și informație deosebită, după cum chiar autorul sau declară. Așteptăm cu nerăbdare și primele exclusivități de pe Computer Blog și vă invităm să vizitați cu încredere acest blog.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×