Panasonic anunță tableta Toughpad FZ-R1; vine cu suport pentru toate tipurile de plăți electronice

Autor:  | Publicat în:  Panasonic 519 ori
<b>Panasonic anunță tableta Toughpad FZ-R1; vine cu suport pentru toate tipurile de plăți electronice</b>Astăzi, cei de la Panasonic au anunțat lansarea unei noi tablete semi-rezistentă la șocuri, și anume modelul Toughpad FZ-R1. De asemenea, această tabletă aduce la pachet și suport pentru toate tipurile de plăți electronice, conectivitate NFC,...

Astăzi, cei de la Panasonic au anunțat lansarea unei noi tablete semi-rezistentă la șocuri, și anume modelul Toughpad FZ-R1. De asemenea, această tabletă aduce la pachet și suport pentru toate tipurile de plăți electronice, conectivitate NFC, suport EMV, un pad pentru tastarea codurilor PIN, cât și un cititor de carduri magnetice.

Din punct de vedere al specificațiilor, Toughpad FZ-R1 sosește cu un display de 7 inch cu rezoluție 1.280 x 800 pixeli, un procesor Intel Celeron N2807 de 1.58 GHz, 2 sau 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB și opțional o cameră foto principală de 5 megapixeli.

Pe partea de conectivitate avem Wi-Fi, Bluetooth 4.0, USB 3.0, un jack audio de 3.5 mm, 4G LTE (opțional) și un conector pentru tastatură dock. Fiind un device de tip all-in-one POS, tableta Toughpad FZ-R1 se adresează în special comercianților ce vor să încheie plăți direct de la târgurile din domeniul în care se lucrează. Prețul acestui device va fi de 1.799$ pentru modelul standard.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×