Evenimentul Xiaomi de pe 15 ianuarie va fi oferit În regim de live streaming, cu traducere În engleză

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 412 ori
<b>Evenimentul Xiaomi de pe 15 ianuarie va fi oferit În regim de live streaming, cu traducere În engleză</b>Pentru că numărul de fani Xiaomi e tot mai mare, compania are tot interesul să îi țină aproape de lansările sale, de aceea va oferi un live stream de la evenimentul programat pe 15 ianuarie. Atunci compania își va lansa noul telefon flagship,...

Pentru că numărul de fani Xiaomi e tot mai mare, compania are tot interesul să îi țină aproape de lansările sale, de aceea va oferi un live stream de la evenimentul programat pe 15 ianuarie. Atunci compania își va lansa noul telefon flagship, conform zvonurilor, iar el se va numi fie Xiaomi Mi5, fie Xiaomi Mi4s.

Aflați că fanii din China vor urmări evenimentul pe Youku.com, serviciu care a încheiat recent un parteneriat cu Xiaomi, sau folosind streamul Xiaomi de pe Weibo. Va exista și o transmisie pe pagina oficială Xiaomi. Cei care nu știu chineză și se află în afara Chinei, pot apela la pagina Xiaomi Singapore, care va găzdui la rândul său un stream al evenimentului, cu traducere în timp real în engleză.

Debutul noului smartphone va avea loc pe 15 ianuarie la ora 14:00 ora Beijingului (ora 20:00 la noi). în ce privește noul telefon, el va fi mai subțire decât iPhone 6, având o grosime de 6.1 mm, iar dotările sale vor include un display de 5.2 inch cu rezoluție 2K, 3 GB RAM și un procesor Snapdragon 805, conform zvonurilor. Se pare că terminalul va include și o cameră de 20 MP, cu senzor Sony.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×