Panasonic lansează o tabletă 4K În ianuarie; Modelul ToughPad 4K costă 5.999 dolari (Video)

1.229 ori
<b>Panasonic lansează o tabletă 4K În ianuarie; Modelul ToughPad 4K costă 5.999 dolari (Video)</b>Panasonic ToughPad 4K e o tabletă cu rezoluție foarte ridicată, prezentată la CES 2013 la începutul acestui an și iată că de abia acum primim și o dată solidă de lansare pentru acest device. &nbsp; El va debuta în luna ianuarie la prețul de...

Panasonic ToughPad 4K e o tabletă cu rezoluție foarte ridicată, prezentată la CES 2013 la începutul acestui an și iată că de abia acum primim și o dată solidă de lansare pentru acest device.

El va debuta în luna ianuarie la prețul de 5.999 dolari și impresionează prin diagonală uriașă de 20 inch, care face acest device mai degrabă un monitor decât o tabletă. Gadgetul oferă o rezoluție de 3840 x 2560 pixeli pe un panou LCD și sacrificiul cel mai mare aici este cel al vieții bateriei, care atinge doar 2 ore.

Panasonic ToughPad 4K

De vreme ce acesta este un ToughPad, avem de-a face cu o tabletă ultrarezistenta, cu carcasa din aliaj de magneziu și fibră de sticlă. Panasonic a integrat aici și un procesor Intel Core i5 la 1.9 GHz, 256 GB stocare SSD, 8 GB RAM, un port USB 3.0, slot pentru carduri SD și un smart card reader. Producătorul asiatic va oferi și un stylus special cu 2000 de nivele de presiune și conectivitate Bluetooth și infraroșu.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×