Huawei România anunță disponibilitatea lui Android Marshmallow pe majoritatea modelelor din gama Huawei și Honor; iată lista de terminale!

3.376 ori
<b>Huawei România anunță disponibilitatea lui Android Marshmallow pe majoritatea modelelor din gama Huawei și Honor; iată lista de terminale!</b>Cei de la Huawei se bucură de succes atât la nivel global, dar și pe plan local unde în acest prim trimestru compania a comercializat de 4 ori mai multe terminale mobile comparativ cu aceeași perioadă din 2015. Producătorul chinez aduce modele foarte

Chiar acum câteva zile am aflat că cei de la Huawei România au reușit ca în primul trimestru din 2016 să vândă de 4 ori mai multe terminale mobile pe plan local decât în aceeași perioadă a anului trecut. Succesul modelelor comercializate duc astfel compania pe locul 2 în topul celor mai mari jucători de pe piață, poziție pe care compania chineză speră să o păstreze până la finele anului în curs, dar și să își întărească poziția pe piață.

Acest lucru se datorează faptului că terminalele Huawei au început a fi foarte arătoase, dar și performante, câteva exemple actuale fiind modele ca Huawei P9, Huawei Mate 8, sau Mate S. Și suportul software oferit de către companie trebuie luat în calcul, și asta pentru că majoritatea modelelor au primit cea mai nouă versiune Android, detalii despre care aflăm astăzi prin intermediul unui comunicat de presă.

Descoperim că atât modelele din gama Huawei, dar și cele din seria Honor beneficiază acum de Android 6.0 Marshmallow, versiune ce vine alături de interfața EMUI 4.0. Printre aceste terminale se numără Huawei P8 Lite (Single și dual-SIM), Huawei P8 (Single-SIM), Huawei Mate 7 (Single-SIM și dual-SIM), Huawei GX8 (Single și dual-SIM), și Mate S versiunea single-SIM.

Din gama Honor, avem următoarele modele ce primesc update-ul Marshmallow: Honor 7 (dual-SIM), Honor 6 (dual-SIM), Honor 4C (Dual-SIM), Honor 4X (dual-SIM) și nu în ultimul rând Honor 5X varianta dual-SIM. Aflați că România este singura țară din Europa care beneficiază de noul update Android Marshmallow 6.0 aprobat pentru toate modelele Huawei și Honor. Pentru instalarea acestui pachet trebuir urmați pașii de mai jos:

  1. Să acceseze aplicația HiCare;
  2. Să se asigure că versiunea HiCare pe care o folosesc este cea mai recentă;
  3. Să accepte termenii și condițiile companiei Huawei;
  4. Să se asigure că regiunea bifată este Europa, pe urmă să selecteze țara de origine, respectiv România;
  5. După aceea, este necesar să selecteze pe rând, opțiunile: OS Upgrade Early Adopters -> Apply -> System Update.
  6. După parcurgerea acestor pași, noul update va fi instalat pe telefon.
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×