Prestigio va lansa local săptămâna aceasta Multipad Visconte; prima tabletă cu Windows din portofoliu

Autor:  | Publicat în:  Prestigio 1.037 ori
<b>Prestigio va lansa local săptămâna aceasta Multipad Visconte; prima tabletă cu Windows din portofoliu</b>Cei de la Prestigio anunță astăzi prin intermediul unui comunicat de presă, lansarea primei tablete din gamă ce va sosi cu sistemul de operare Windows 8.1. Tableta Prestigio va fi dezvăluită în cadrului unui eveniment ce va avea loc pe 20...

Cei de la Prestigioanunță astăzi prin intermediul unei invitații de presă, lansarea primei tablete din gamă ce va sosi cu sistemul de operare Windows 8.1. Tableta Prestigio va fi dezvăluită în cadrului unui eveniment ce va avea loc pe 20 februarie.

De asemenea, aflăm că aceasta se va numi Prestigio Multipad Visconte și că va dispune de un procesor Intel Celeron N2805. Așa cum se poate observa din imaginea de mai sus, tableta va sosi și cu o tastatură dock în pachet.

în cadrul evenimentului programat pentru ziua de joi, vom avea ocazia de a-i asculta pe câțiva dintre oficialii Microsoft și Prestigio, printre care se numără: Gabriela Mladin (Consumer Channels Director Microsoft România), John Cușa (Country Manager ABSIS România), Laurențiu Bacalu (Product Manager Prestigio Visconte) și Ciprian Jichici (General Manager Genisoft).  Vom reveni cu imagini și un material video hands-on de la fața locului!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×