Prestigio va lansa local săptămâna aceasta Multipad Visconte; prima tabletă cu Windows din portofoliu

Autor:  | Publicat în:  Prestigio 1.064 ori
<b>Prestigio va lansa local săptămâna aceasta Multipad Visconte; prima tabletă cu Windows din portofoliu</b>Cei de la Prestigio anunță astăzi prin intermediul unui comunicat de presă, lansarea primei tablete din gamă ce va sosi cu sistemul de operare Windows 8.1. Tableta Prestigio va fi dezvăluită în cadrului unui eveniment ce va avea loc pe 20...

Cei de la Prestigioanunță astăzi prin intermediul unei invitații de presă, lansarea primei tablete din gamă ce va sosi cu sistemul de operare Windows 8.1. Tableta Prestigio va fi dezvăluită în cadrului unui eveniment ce va avea loc pe 20 februarie.

De asemenea, aflăm că aceasta se va numi Prestigio Multipad Visconte și că va dispune de un procesor Intel Celeron N2805. Așa cum se poate observa din imaginea de mai sus, tableta va sosi și cu o tastatură dock în pachet.

în cadrul evenimentului programat pentru ziua de joi, vom avea ocazia de a-i asculta pe câțiva dintre oficialii Microsoft și Prestigio, printre care se numără: Gabriela Mladin (Consumer Channels Director Microsoft România), John Cușa (Country Manager ABSIS România), Laurențiu Bacalu (Product Manager Prestigio Visconte) și Ciprian Jichici (General Manager Genisoft).  Vom reveni cu imagini și un material video hands-on de la fața locului!


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×