Domo primește o amendă de 50.000 de lei după scandalul cu tableta ieftinită din greșeală și alte nereguli

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.650 ori
<b>Domo primește o amendă de 50.000 de lei după scandalul cu tableta ieftinită din greșeală și alte nereguli</b>Se pare că povestea de aici cu tableta Samsung ieftinită nu s-a lăsat fără repercusiuni, iar acum Domo va trebui să plătească o amendă de 50.000 de lei. Amendă acoperă și alte nereguli, iar în ultimele săptămâni cei de la OPC au primit...

Se pare că povestea de aici cu tableta Samsung ieftinită nu s-a lăsat fără repercusiuni, iar acum Domo va trebui să plătească o amendă de 50.000 de lei. Amendă acoperă și alte nereguli, iar în ultimele săptămâni cei de la OPC au primit zeci, dacă nu sute de reclamații față de această companie.

Spre exemplu zeci de persoane au contactat Comisariatul pentru Protecția Consumatorului Covasna cu privire la faptul că lanțul de magazine Domo, cu sediu social în Târgu Secuiesc nu respectă reguli ale comerțului. Vă reamintesc că totul a început luna trecută atunci când Domo lista din greșeală o tabletă Samsung Galaxy Tab 3 8.0 care costă 1700 lei la alți retaileri cu prețul de 319 lei.

Alte zeci de persoane se plâng de clauze abuzive în contractele cu clienții și de nerespectarea dreptului la garanție și la service. La controalele efectuate de OPC la filialele covăsnene ale lanțului, comisarii au găsit și nereguli precum lipsa traducerilor în limba romana la unele produse și neafișarea prețurilor pe unități de măsură adecvate. Ce părere aveți despre această amendă?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×