Xiaomi anunță Hongmi 1s, un midrange bine dotat cu Snapdragon 400

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.149 ori
<b>Xiaomi anunță Hongmi 1s, un midrange bine dotat cu Snapdragon 400</b>Xiaomi a anunțat astăzi telefonul Hongmi 1s, un telefon mobil midrange cu dotări destul de bune și alura unui model "Mini". Acesta este succesorul lui Xiaomi Hongmi și poate fi admirat mai jos. &nbsp; Noul venit nu are specificații foarte diferite...

Xiaomi a anunțat astăzi telefonul Hongmi 1s, un telefon mobil midrange cu dotări destul de bune și alura unui model "Mini". Acesta este succesorul lui Xiaomi Hongmi și poate fi admirat mai jos.

Noul venit nu are specificații foarte diferite de predecesorul sau, iar dotările sale includ un display IPS 720p de 4.7 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 400 cu frecvența de 1.6 GHz și 1 GB RAM. Pe partea de grafică avem un GPU Adreno 305, iar terminalul vine cu 8 GB memorie internă și slot microSD.

Ca OS avem Android 4.3 cu MIUI V5 aplicat peste. în cele din urmă, aflați că Xiaomi Hongmi 1s are o baterie de 2000 mAh și o camera frontală de 1.6 megapixeli, plus o cameră principală de 8 MP. Din păcate nu avem un preț oficial, dar anticipez o valoare de aproximativ 250 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×