Industria video câștiga de pe urma creșterii diagonalelor telefoanelor și de pe urma tabletelor

937 ori
<b>Industria video câștiga de pe urma creșterii diagonalelor telefoanelor și de pe urma tabletelor</b>Ecranele mai mari de pe telefoane, viteza crescută a conexiunilor și calitatea îmbunătățită a clipurilor video sunt cele 3 motive pentru care consumul de conținuturi video a crescut semnificativ pe terminalele mobile în ultima vreme....

Ecranele mai mari de pe telefoane, viteza crescută a conexiunilor și calitatea îmbunătățită a clipurilor video sunt cele 3 motive pentru care consumul de conținuturi video a crescut semnificativ pe terminalele mobile în ultima vreme. Informațiile vin de la Strategy Analytics, iar mai multe detalii aflați mai jos.

în urma unui studiu realizat în SUA, China, Franța, Germania, Spania și UK a fost descoperit faptul că 42% dintre posesorii de telefoane mobile ar privit mai multe clipuri video pe ecrane mai mari. 35% s-ar uita la mai multe clipuri dacă ar fi calitatea mai bună și 29% dacă ar avea conexiune 4G. 3 sferturi dintre consumatori se uită la video pe telefonul mobil, dar doar 44% fac asta cel puțin o dată pe săptămână.

Mai puțin de 1 din 7 consumatori se uită la clipuri pe mobil zilnic. în ce privește distribuția pe glob, publicul din China e avid de consum video din mers, 59% privind clipuri săptămânal, față de 40% în cazul americanilor. Un alt aspect interesant este cel al conexiunii, cu 68% din totalul clipurilor consumate fiind servite via WiFi, față de 24% prin rețea mobila. Bănuiesc că restul sunt pur și simplu copiate în memoria device-ului manual.

Țările care stau cel mai bine la consum video via 3G/4G sunt Franța, cu o cotă de 33% și SUA, cu 30%. YouTube domină această piață, cu 64% din preferințe, apoi Google, Apple și Amazon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×