Samsung Galaxy Tab A2 XL va sosi cu procesor Snapdragon 450; Aflăm și alte dotări ale tabletei

744 ori
<b>Samsung Galaxy Tab A2 XL va sosi cu procesor Snapdragon 450; Aflăm și alte dotări ale tabletei</b>Pe lângă tableta flagship Tab S4, așteptăm ca sud-coreenii de la Samsung să lanseze pe piață în perioada următoare și modelul Galaxy Tab A2 XL (10.5). Acesta din urmă ne era prezentat în fotografii reale de curând, iar astăzi își dezvăluie

Cu doar câteva zile în urmă tableta Samsung Galaxy Tab A2 XL ni se dezvăluia într-o serie de fotografii direct de pe masa de certificare FCC, iată că astăzi avem parte și de un leak referitor la dotările pe care le vom primi la bord. Se știa din start faptul că avem de-a face cu o tabletă din zona mid-range de preț și dotări, un detaliu care astăzi este confirmat după cum descoperiți din rândurile următoare.

Ecranul folosit aici va fi o unitate de IPS LCD de 10.5 inch cu rezoluție de 1290 x 1200 pixeli, iar procesorul ales unul octa-core Qualcomm Snapdragon 450. Tableta va avea și 3 GB de RAM, 32 GB de stocare flash cu posibilitatea de extindere a memoriei prin card microSD și în materie de fotografiere întâlnim un senzor frontal de 5 megapixeli.

Tableta va avea o cameră foto principală de 8 megapixeli, baterie de 7300 mAh, conectivitate Wi-Fi Dual-Band și Bluetooth 4.2. Pe partea software vom întâlni Android 8.1 Oreo și interfața customizată de Samsung aplicată peste. Tableta ar putea debuta pe 1 august când Samsung are programat un eveniment de presă sau ulterior în cadrul IFA. on top.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×