Samsung ar putea lansa şi o tabletă cu ecran curbat de tip Edge pe 13 august, conform unui teaser nou

1.217 ori
<b>Samsung ar putea lansa şi o tabletă cu ecran curbat de tip Edge pe 13 august, conform unui teaser nou</b>Evenimentul Unpacked ce va avea loc de azi &icirc;ntr-o săptăm&acirc;nă e aşteptat să ne aducă &icirc;n sf&acirc;rşit debutul oficial al lui Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge Plus, dar pe l&acirc;ngă ele am putea vedea şi un alt terminal nou. E...

Evenimentul Unpacked ce va avea loc de azi într-o săptămână e aşteptat să ne aducă în sfârşit debutul oficial al lui Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge Plus, dar pe lângă ele am putea vedea şi un alt terminal nou. E vorba despre o tabletă, dacă ne luăm după cel mai nou teaser postat de Samsung.

Imaginea de mai sus a fost postata pe site-ul Samsung Filipine şi pare a indica şi prezenţa unui terminal cu ecran de mari dimensiuni. Dacă îl raportăm la celelalte două modele din imagine, el pare a fi o tabletă de 7 sau 8 inch, dar una cu margini curbate, se pare. Zvonurile vorbesc despre o aşa numita tableta Samsung Galaxy Tab Edge, care în mod surprinzător nu a avut parte de nici o scăpare până acum.

Acest lucru ar fi neaşteptat, mai ales că Samsung a lansat recent şi tabletele din seria Galaxy Tab S2 cu dotări high end şi talie foarte subţire. Având în vedere succesul lui Galaxy S6 Edge, care a avut o cerere foarte mare, cel puţin pe lângă producţia Samsung, nu e exclus ca sud coreenii să experimenteze cu acest format şi la diagonale mai mari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×