Samsung ar putea lansa şi o tabletă cu ecran curbat de tip Edge pe 13 august, conform unui teaser nou

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.036 ori
<b>Samsung ar putea lansa şi o tabletă cu ecran curbat de tip Edge pe 13 august, conform unui teaser nou</b>Evenimentul Unpacked ce va avea loc de azi &icirc;ntr-o săptăm&acirc;nă e aşteptat să ne aducă &icirc;n sf&acirc;rşit debutul oficial al lui Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge Plus, dar pe l&acirc;ngă ele am putea vedea şi un alt terminal nou. E...

Evenimentul Unpacked ce va avea loc de azi într-o săptămână e aşteptat să ne aducă în sfârşit debutul oficial al lui Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge Plus, dar pe lângă ele am putea vedea şi un alt terminal nou. E vorba despre o tabletă, dacă ne luăm după cel mai nou teaser postat de Samsung.

Imaginea de mai sus a fost postata pe site-ul Samsung Filipine şi pare a indica şi prezenţa unui terminal cu ecran de mari dimensiuni. Dacă îl raportăm la celelalte două modele din imagine, el pare a fi o tabletă de 7 sau 8 inch, dar una cu margini curbate, se pare. Zvonurile vorbesc despre o aşa numita tableta Samsung Galaxy Tab Edge, care în mod surprinzător nu a avut parte de nici o scăpare până acum.

Acest lucru ar fi neaşteptat, mai ales că Samsung a lansat recent şi tabletele din seria Galaxy Tab S2 cu dotări high end şi talie foarte subţire. Având în vedere succesul lui Galaxy S6 Edge, care a avut o cerere foarte mare, cel puţin pe lângă producţia Samsung, nu e exclus ca sud coreenii să experimenteze cu acest format şi la diagonale mai mari.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×