Samsung brevetează un nou design de tastatură pentru tabletele din seria Galaxy

1.353 ori
<b>Samsung brevetează un nou design de tastatură pentru tabletele din seria Galaxy</b>Samsung e o companie prolifică când vine vorba de brevete și nu se dezminte nici astăzi, brevetând noi designuri de tastaturi externe pentru tablete. Avem de-a face aici de fapt cu un accesoriu care are rol de kickstand și tastatură. &nbsp; Pe...

Samsung e o companie prolifică când vine vorba de brevete și nu se dezminte nici astăzi, brevetând noi designuri de tastaturi externe pentru tablete. Avem de-a face aici de fapt cu un accesoriu care are rol de kickstand și tastatură.

Pe lângă tastatura de mai sus avem și un model ce se poate rabata și pare ceva mai portabil decât primul. Primul brevet poate avea legătură cu o tabletă cu ecran mare, precum Samsung Galaxy Note 12.2, faimoasa tableta de 12 inch pe care o așteptam în ultimul trimestru al acestui an. Nu aș vrea să fiu cârcotaș, dar acest accesoriu amintește de tastaturile pentru tabletele Apple.

Samsung brevetează un nou design de tastatură pentru tabletele din seria Galaxy

E drept că e greu ca în ziua de azi să mai conteze o metodă fizică de input, pe lângă atât de multe metode touch. Ultimul brevet Samsung pe care l-am văzut avea de-a face cu un soi de rival pentru PadFone, dar el nu s-a concretizat, deci nu toate accesoriile prezentate sub formă de schița ajung și în magazine.

Samsung brevetează un nou design de tastatură pentru tabletele din seria Galaxy

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×