Samsung Își brevetează PadFone-ul si o copie de iMac, iar LG brevetează un dock cu difuzoare

948 ori
<b>Samsung Își brevetează PadFone-ul si o copie de iMac, iar LG brevetează un dock cu difuzoare</b>Cei de la Patent Bolt au descoperit 3 brevete noi, două Samsung și unul LG, iar pentru primele două pregătiți-vă la câteva mici răutăți din partea mea. Primul este un design de smartphone care îmi amintește foarte mult de terminalul mobil...

Cei de la Patent Bolt au descoperit 3 brevete noi, două Samsung și unul LG, iar pentru primele două pregătiți-vă la câteva mici răutăți din partea mea. Primul este un design de smartphone care îmi amintește foarte mult de terminalul mobil dintr-un brevet mai vechi de "PadFone Samsung".

E atipic să vezi un smartphone Samsung cu margini atât de mari, mai ales dacă telefonul e unul de generație viitoare. El da mai degrabă senzația de model Lumia masiv, cu carcasa metalică și eventual design unibody. Apoi descoperim un design de display desktop, care aduce cu un monitor Apple sau iMac. Mă aștept aici la câteva procese interesante, asta dacă nu continua povestea de dragoste între Apple și Samsung.

iMac Samsung

LG în schimb primește brevetul pentru un dock pentru telefoane și alte terminale mpobile, o stație de docking care probabil va fi compatibilă și cu handseturile rivalilor. Mai există și un al patrulea brevet, dar el nu este atât de interesant, deoarece vizează doar iconuri noi pentru smartphone, axate pe gaming, camera și telefonie. Așa arată viitorul?

Patent LG

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×