Samsung Galaxy Tab 4 8.0 (SM-T333) este testată În aceste momente În India

Autor:  | Publicat în:  Samsung 894 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 4 8.0 (SM-T333) este testată În aceste momente În India</b>Având la dispoziție un nou an în care să lanseze device-uri de tip tablete, iată că cei de la Samsung nu pierd timpul, o serie de astfel de terminale sosind sub formă de leak-uri în număr mare în ultimul timp. O altă tabletă pe lista Samsung...

Având la dispoziție un nou an în care să lanseze device-uri de tip tablete, iată că cei de la Samsung nu pierd timpul, o serie de astfel de terminale sosind sub formă de leak-uri în număr mare în ultimul timp. O altă tabletă pe lista Samsung este și Galaxy Tab 4 8.0, device ce apare pe site-ul Zauba sub forma lui SM-T333.

în cazul în care vă întrebați ce reprezintă Zauba, aflați că acesta este un site indian ce urmărește importurile și exporturile din țară. Din câte putem observa, tableta SM-T333 a sosit spre testare în data de 17 ianuarie, fiind dezvăluit totodată și un prim preț de aproximativ 331$.

Samsung Galaxy Tab 4 8.0 (SM-T333)

De asemenea, prin intermediul celor de la tablety.pl descoperim și faptul că acest model a fost testat de curând în GFXBench. Aplicația în cauză ne dezvăluie prezența unui display cu rezoluție HD, a unui procesor quad-core Snapdragon 410 și a unui chip de 1.5 GB memorie RAM.

Remarcăm și o cameră foto principală de 3 megapixeli, o cameră frontală de 1.2 megapixeli, un GPU Adreno 306. Pe partea de conectivitate primim WiFi, Bluetooth, un port microUSB v2.0 și un jack audio 3.5 mm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×