Samsung Galaxy Tab 4 8.0 (SM-T333) este testată În aceste momente În India

958 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 4 8.0 (SM-T333) este testată În aceste momente În India</b>Având la dispoziție un nou an în care să lanseze device-uri de tip tablete, iată că cei de la Samsung nu pierd timpul, o serie de astfel de terminale sosind sub formă de leak-uri în număr mare în ultimul timp. O altă tabletă pe lista Samsung...

Având la dispoziție un nou an în care să lanseze device-uri de tip tablete, iată că cei de la Samsung nu pierd timpul, o serie de astfel de terminale sosind sub formă de leak-uri în număr mare în ultimul timp. O altă tabletă pe lista Samsung este și Galaxy Tab 4 8.0, device ce apare pe site-ul Zauba sub forma lui SM-T333.

în cazul în care vă întrebați ce reprezintă Zauba, aflați că acesta este un site indian ce urmărește importurile și exporturile din țară. Din câte putem observa, tableta SM-T333 a sosit spre testare în data de 17 ianuarie, fiind dezvăluit totodată și un prim preț de aproximativ 331$.

Samsung Galaxy Tab 4 8.0 (SM-T333)

De asemenea, prin intermediul celor de la tablety.pl descoperim și faptul că acest model a fost testat de curând în GFXBench. Aplicația în cauză ne dezvăluie prezența unui display cu rezoluție HD, a unui procesor quad-core Snapdragon 410 și a unui chip de 1.5 GB memorie RAM.

Remarcăm și o cameră foto principală de 3 megapixeli, o cameră frontală de 1.2 megapixeli, un GPU Adreno 306. Pe partea de conectivitate primim WiFi, Bluetooth, un port microUSB v2.0 și un jack audio 3.5 mm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×