Nokia ar putea lansa un telefon În parteneriat cu producătorul chinez Meizu (zvon)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 859 ori
<b>Nokia ar putea lansa un telefon În parteneriat cu producătorul chinez Meizu (zvon)</b>După ce la sfârșitul anului trecut Nokia ne lua prin surprindere odată cu lansarea unei tablete cu Android sub brand propriu, la scurt timp după acest eveniment în presă au început să-și facă apariția și unele voci care afirmau faptul că...

După ce la sfârșitul anului trecut Nokia ne lua prin surprindere odată cu lansarea unei tablete cu Android sub brand propriu, la scurt timp după acest eveniment în presă au început să-și facă apariția și unele voci care afirmau faptul că finlandezii ne-ar putea pregăti și un smartphone cât de curând.

Potrivit unor zvonuri sosite din China, Nokia urmează a dezvolta un smartphone împreună cu cei de la Meizu, companie care nu este atât de cunoscută pe piața din Vest cu toate că produsele sale recente impresionează atât pe partea de specificații tehnice, cât și la capitolul preț.

Acest presupus smartphone s-ar numi Meizu MX4 Supreme, un device ale cărui componente vor fi alese de Nokia, la fel ca și culorile, respectiv interfața software. Pe de altă parte, Meizu se va ocupa de design și de alegerea celor mai potrivite materiale pentru realizarea carcasei.

Cu toate acestea, noul smartphone va sosi tot sub brand Meizu întrucât Nokia are interdicție din partea Microsoft de a comercializa smartphone-uri pe piață sub numele companiei. Rămâne de văzut dacă aceste zvonuri se vor confirma sau infirma în următoarea perioadă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×