Filipinezii de la Torque anunță o tabletă cu camera rotativă și două sloturi SIM: Droidz Axis

487 ori
<b>Filipinezii de la Torque anunță o tabletă cu camera rotativă și două sloturi SIM: Droidz Axis</b>O lansare interesantă vine astăzi din Filipine, acolo unde firma locală Torque a anunțat o tabletă cu camera rotativă. De obicei vedem telefoane de acest gen, fie că e vorba de modele Nokia de acum mulți ani sau de telefoane Oppo din seria N....

O lansare interesantă vine astăzi din Filipine, acolo unde firma locală Torque a anunțat o tabletă cu camera rotativă. De obicei vedem telefoane de acest gen, fie că e vorba de modele Nokia de acum mulți ani sau de telefoane Oppo din seria N.

Nouă tableta pe care o vedeți mai sus poartă numele de Torque Droidz Axis și este un model cu preț accesibil, de doar 127 de dolari. Produsul este unul dual SIM, lucru de remarcat pentru o tabletă de 7 inch. Droidz Axis dispune de un procesor quad core de 1.2 GHz, un display de 7 inch IPS LCD cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli și Android 4.4 ca OS.

Terminalul integrează o cameră de 8 megapixeli, care se poate roti la 180 de grade, realizând selfie-urile dorite de utilizator. Tableta mai aduce și suport WiFi, Bluetooth 4.0, 8 GB stocare și 1 GB RAM. Pe când și în China și implicit și la noi astfel de produse, tablete selfie?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×