Filipinezii de la Torque anunță o tabletă cu camera rotativă și două sloturi SIM: Droidz Axis

476 ori
<b>Filipinezii de la Torque anunță o tabletă cu camera rotativă și două sloturi SIM: Droidz Axis</b>O lansare interesantă vine astăzi din Filipine, acolo unde firma locală Torque a anunțat o tabletă cu camera rotativă. De obicei vedem telefoane de acest gen, fie că e vorba de modele Nokia de acum mulți ani sau de telefoane Oppo din seria N....

O lansare interesantă vine astăzi din Filipine, acolo unde firma locală Torque a anunțat o tabletă cu camera rotativă. De obicei vedem telefoane de acest gen, fie că e vorba de modele Nokia de acum mulți ani sau de telefoane Oppo din seria N.

Nouă tableta pe care o vedeți mai sus poartă numele de Torque Droidz Axis și este un model cu preț accesibil, de doar 127 de dolari. Produsul este unul dual SIM, lucru de remarcat pentru o tabletă de 7 inch. Droidz Axis dispune de un procesor quad core de 1.2 GHz, un display de 7 inch IPS LCD cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli și Android 4.4 ca OS.

Terminalul integrează o cameră de 8 megapixeli, care se poate roti la 180 de grade, realizând selfie-urile dorite de utilizator. Tableta mai aduce și suport WiFi, Bluetooth 4.0, 8 GB stocare și 1 GB RAM. Pe când și în China și implicit și la noi astfel de produse, tablete selfie?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×