Samsung Galaxy Tab S2 (SM-T715) în versiunea de 8 inch este testată în GeekBench; tableta măsoară doar 5.4 mm în grosime!

504 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S2 (SM-T715) în versiunea de 8 inch este testată în GeekBench; tableta măsoară doar 5.4 mm în grosime!</b>Acum c&acirc;teva zile, mai precis pe data de 12 martie, pe site-ul Zauba.com puteam vedea un nou device importat &icirc;n India pentru un program de testare, și anume modelul SM-T715, tabletă dezoltată de către Samsung. Acest device este nimeni altul...

Acum câteva zile, mai precis pe data de 12 martie, pe site-ul Zauba.com puteam vedea un nou device importat în India pentru un program de testare, și anume modelul SM-T715, tabletă dezoltată de către Samsung. Acest device este nimeni altul decât Galaxy Tab S2 în versiunea cu display de 8 inch.

Totodată, aflăm că SM-T715 și-a făcut apariția și în cadrul testului GeekBench ce ne-a oferit câteva detalii despre performanțele tabletei. Aflăm că la interior acest device sosește cu un procesor octa-core Exynos 5433, 3 GB memorie RAM și sistemul de operare Android 5.0.2 Lollipop.

Samsung Galaxy Tab S2 (SM-T715) în versiunea de 8 inch este testată în GeekBench; tableta măsoară doar 5.4 mm în grosime!

Deși alte specificații oficiale nu au fost făcute publice, prin intermediul unor zvonuri anterioare am aflat că tableta ar putea sosi cu 32 GB spațiu intern de stocare, un display 4:3 cu rezoluție 2048 x 1536 pixeli, o cameră foto de 8 megapixeli și o baterie de 3.850 mAh. De asemenea, se pare că tableta va măsura doar 5.4 mm în grosime, aceasta urmând a fi cea mai subțire de pe piață.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×