Samsung Galaxy Grand Prime (2016) ar avea o versiune cu ecran de 5 inch în teste în India, conform site-ului Zauba

1.701 ori
<b>Samsung Galaxy Grand Prime (2016) ar avea o versiune cu ecran de 5 inch în teste în India, conform site-ului Zauba</b>Majoritatea smartphone-urilor Samsung ce au fost lansate anul trecut, se pregătesc pentru upgrade-uri interesante, unul dintre acestea fiind și Galaxy Grand Prime. Noua ediție se va numi Grand Prime 2016, și potrivit unei listări din partea Zauba, vom

Samsung Galaxy Grand Prime este un telefon al anului 2014, un model cu ecran de 5 inch și rezoluţie de 540 x 960 pixeli. La interior se află un procesor quad core şi 1.5 GB RAM, dar şi 8 GB stocare, ceea ce îl făcea un model entry level atunci. Acum ne pregătim pentru un succesor şi avem şi dovezi că el ar fi testat în aceste zile în India.

Samsung Galaxy Grand Prime 2016

Ca de obicei site-ul indian de import/export Zauba ne oferă indicii de genul, iar telefonul în cauză are numele de cod SM-G532F şi ar urma să fie un Samsung Galaxy Grand Prime (2016). Vine cu un ecran de 5 inch, iar faptul ca are nume de cod SM-G532F se aliniază perfect cu identitatea sa, deoarece primul Galaxy Grand Prime era SM-G531.

7 unităţi ale nou venitului au apărut în Zauba, unele listate cu data de 12 iulie şi altele cu 4 august. Una dintre livrările recente în India e asociată cu suma de 103 dolari, deci se confirmă faptul că şi noul handset va fi unul entry level. Dacă ar fi să speculez, cred că vom primi un ecran HD totuşi şi poate facem saltul la 2 GB RAM, 16 GB stocare şi un CPU octa core.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×