Samsung Galaxy S7 primeşte certificarea autorităţii chineze 3C, încărcarea rapidă confirmată

Autor:  | Publicat în:  Samsung 676 ori
<b>Samsung Galaxy S7 primeşte certificarea autorităţii chineze 3C, încărcarea rapidă confirmată</b>Samsung Galaxy S7 a devenit deja o figură familiară printre scăpări, zvonuri şi ştiri, dezvăluind zilnic o nouă bucată din puzzle-ul său. Azi aflăm că flagshipul Samsung de nouă generaţie a fost certificat de către autoritatea chineză 3C....

Samsung Galaxy S7 a devenit deja o figură familiară printre scăpări, zvonuri şi ştiri, dezvăluind zilnic o nouă bucată din puzzle-ul său. Azi aflăm că flagshipul Samsung de nouă generaţie a fost certificat de către autoritatea chineză 3C.

Apăruseră zvonuri recent că terminalul va debuta în China în martie, în vreme ce pentru Europa se vehicula dată de 11 martie. Variantele aprobate de autoritatea chineză poartă numele de cod SM-G9308, SM-G9300 şi SM-G9350. Primele două sunt modele Galaxy S7, dar al treilea este un Galaxy S7 Edge. Aflăm şi că toate 3 suporta încărcare rapidă la 9V/ 1.67A şi 5V/ 2A.

Din păcate nu am avem şi alte detalii dezvăluite de autoritatea de certificare şi aşteptam acum şi testele celor de la TENAA, încă o agenţie chineză, în genul FCC. Samsung a confirmat deja lansarea lui Galaxy S7 pe 21 februarie, iar următoarele 20 de zile ne vor aduce probabil şi un hands on video cu un prototip la un moment dat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×