Samsung Galaxy Tab S4 ni se dezvăluie mai devreme prin intermediul unui clip hands-on

805 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S4 ni se dezvăluie mai devreme prin intermediul unui clip hands-on </b>La doar câteva momente de la aflarea veștii că tableta Samsung Galaxy Tab S4 s-ar putea lansa oficial pe data de 1 august, iată că acum avem parte și de o scăpare serioasă pentru noul dispozitiv. Vedem un prim clip video hands-on ce provine din

După ce în această dimineață aflam că Samsung ne pregătește un eveniment special pentru data de 1 august, zi în care ar putea debuta tableta Galaxy Tab S4, iată că la câteva ore distanță sosește și un prim clip hands-on cu acest dispozitiv. Materialul nu a fost filmat oriunde, ci chiar într-un magazin din China sau Coreea de Sud după cum se poate observa mai jos - tableta fiind expusă publicului.

Cu toate că materialul video este foarte scurt, reușim să aruncăm o privire rapidă asupra tabletei și design-ului adoptat. Se păstrează talia scăzută, materialele premium și observăm că de această dată butonul home dispare din ecuație alături de scannerul de amprente pe care îl găzduia.

În schimb vom beneficia de un sistem de autentificare pe bază de scanare a irisului. Noua tabletă va avea cameră foto cu bliț LED în spate, o baterie de 7300 mAh, difuzoare stereo și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835. Ne așteptăm la variante cu 4 și 6 GB RAM în cazul de față și la un ecran de 10.5 inch cu rezoluție QHD și tehnologie Super AMOLED.

Rămâne de văzut dacă această nouă tabletă va reuși să atragă publicul sau nu. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×