Samsung Galaxy A9 Star se dezvăluie într-un clip hands-on; Vedem și noi fotografii

1.969 ori
<b>Samsung Galaxy A9 Star se dezvăluie într-un clip hands-on; Vedem și noi fotografii</b>Pe lista de viitoare lansări marca Samsung îl avem și pe Galaxy A9 Star, telefon care până mai acum o săptămână era cunoscut online sub denumirea de Galaxy A8 Star. Nu se știe totuși care va fi denumirea comercială iar până atunci avem ocazia

Sud-coreenii de la Samsung nu au terminat cu lansările din prima jumătate a acestui an astfel că pe listă se mai află și modelul mid-range numit Galaxy A9 Star. Acesta a mai apărut în diferite scăpări în ultima lună sub numele de Galaxy A8 Star, iar acum pare că s-ar fi stabilit o altă denumire pentru dispozitiv.

Galaxy A9 Star

Până când aflăm data lansării avem parte astăzi de un leak mai consistent ce include fotografii și un clip hands-on. Materialele de față ne confirmă ceea ce știam deja și anume că telefonul va sosi într-o carcasă unibody ceva mai pătrățoasă la colțuri și cu o cameră duală în partea din spate ce are o amplasare cam rar întâlnită pe telefoanele Samsung.

Galaxy A9 Star

Se oferă și un scanner de amprente cu amplasare la fel de ciudată ce s-ar putea dovedi a fi problematică ținând cont de faptul că telefonul are o diagonală de 6.28 inch. Ecranul va oferi rezoluție FHD+ și tehnologie Super AMOLED, o cameră frontală de 16 megapixeli și în spate o cameră duală cu senzori de 24 + 16 megapixeli.

Pe lista de dotări vom mai găsi și o baterie de 3700 mAh (unitate chiar mai generoasă decât cea de pe Note 8), 4 GB RAM și 64 GB de stocare flash. Nu se cunoaște identitatea procesorului, dar ne putem aștepta la un octa-core Exynos sau Qualcomm. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×