ASUS şi Razer colaborează cu Tencent pentru a realiza viitoare telefoane de gaming

1.014 ori
<b>ASUS şi Razer colaborează cu Tencent pentru a realiza viitoare telefoane de gaming</b>ASUS şi Razer sunt probabil cei mai proeminenţi producători de telefoane de gaming, ROG Phone şi Razer Phone 1 şi 2 fiind date mereu ca exemple în această zonă de produs. Se pare că se pregătesc acum şi de parteneriate cu producătorii

ASUS şi Razer sunt probabil cei mai proeminenţi producători de telefoane de gaming, ROG Phone şi Razer Phone 1 şi 2 fiind date mereu ca exemple în această zonă de produs. Se pare că se pregătesc acum şi de parteneriate cu producătorii de jocuri, cum e cazul celor de la Tencent.

După cum ştiţi Tencent s-a ocupat de portarea lui PUBG pe mobil şi a făcut o treabă excelentă. Mai pregătesc şi o versiune de Call of Duty pentru mobil, aşa numitul Call of Duty Legends, deja lansat în anumite zone de pe glob. ASUS s-a aflat recent în discuţii cu Tencent pentru a lansa un smartphone de gaming care să fie compatibil cu jocurile sale.

Razer poartă aceleaşi discuţii în paralel, deci simţim ceva rivalitate. ASUS avea o schimbare de conducere pe final de 2018, iar noii co-CEO au promis că se vor axa mai mult pe segmentul ROG şi că vom vedea mai multe telefoane de gaming în 2019, poate şi unele mai accesibile. Viitorul telefon ROG de la ASUS ar avea procesor Snapdragon 855 şi va costa 741 de dolari.

Va fi şi o versiune cu toate accesoriile la pachet, la preţ dublu. Se pare că Tencent nu s-a decis încă dacă să lucreze cu ASUS sau Razer. Sper ca odată cu acest parteneriat să ajungă şi în Europa jocurile care sunt disponibile doar în China, precum Crossfire Legends.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×