Samsung Galaxy M30 va avea cameră triplă în spate și un ecran Full HD+ de 6.38 inch

1.974 ori
<b>Samsung Galaxy M30 va avea cameră triplă în spate și un ecran Full HD+ de 6.38 inch </b>La scurt timp de la introducerea smartphone-urilor Galaxy M10 și Galaxy M20 pe piața din India, iată că sud-coreenii de la Samsung se pregătesc deja pentru lansarea unui nou model din serie și anume Galaxy M30

La scurt timp de la introducerea smartphone-urilor Galaxy M10 și Galaxy M20 pe piața din India, iată că sud-coreenii de la Samsung se pregătesc deja pentru lansarea unui nou model din serie și anume Galaxy M30. Acesta își dezvăluie astăzi câteva dintre principalele caracteristici, asta prin intermediul unei diagrame ce a ajuns la îndemâna publicației PriceKart.com.

Galaxy M30

Vedem aici schița unui device similar cu cel purtat de modelele anterior lansate de Samsung în seria Galaxy M, doar că de această dată se întâmplă o schimbare importantă. Ne referim desigur la faptul că Galaxy M30 va avea o cameră foto triplă în spate, modul care aparent va fi compus dintr-un senzor principal de 13 mpx și alți 2 senzori de 5 megapixeli pentru bokeh și zoom. 

Diagrama ne mai dezvăluie că telefonul măsoară 159 mm în lungime și 75.1 mm în lățime. Are un port USB Type-C la bază, jack audio 3.5 mm și ecran AMOLED Infinity-V cu decupaj picătură. În spate găsim și scanner-ul de amprente, iar imaginea mai scoate la iveală și faptul că primim o cameră selfie de 16 mpx.

Pe seama zvonurilor recente știm că Galaxy M30 va avea un ecran de 6.38 inch cu rezoluție Full HD+, un procesor Exynos 7904, 6 GB RAM și 128 GB de stocare. Posibil ca bateria să fie o unitate de 5000 mAh precum cea de pe Galaxy M20. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×